3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

03.12.2021 427

SEVGİ ENGEL TANIMAZ

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve bu konuda az da olsa farkındalık yaratmak amacıyla okulumuz, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı/Sosyal Destek Hizmetleri Dalı öğrencileri tarafından Engelliler Günü Programı hazırlandı.Programda çeşitli etkinler ve gösteriler yer aldı.

Aile ve Tüketici Hizmetleri Bölümünde okuyan fiziksel engelli öğrencimize Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Süleyman KILIÇ tarafından akülü sandalye hediye edildi.Bu duyarlılıklarından dolayı Sayın Başkanımıza, emeği geçenlere ayrıca programı hazırlayan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

SEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZSEVGİ ENGEL TANIMAZ