´GELECEĞİN YAZILIMCILARI AVRUPA´DA YETİŞİYOR PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

Avrupa Birliği Bakanlığının Ulusal Ajansın koordinesinde yürütmekte olduğu Erasmus projeleri kapsamındaki projemiz kabul edildi.

16.10.2018 315

´´Geleceğin Yazılımcıları Avrupa´da Yetişiyor, ´Java Eclipse´ ile Android Tabanlı Uygulama Geliştirme Eğitimi´´ staj projemiz kabul edildi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazanan projemiz ile öğrencilerimiz 3 farklı ülkede ´´Java Eclipse´´ ile Android Tabanlı Uygulama Geliştirme stajına katılacaktır. Projemize toplamda 24 öğrenci ve 3 öğretmen katılım gösterecektir.

Ulusal Ajans tarafından istenilen belgelerin tam temini ile sözleşme sürecine geçiş yapılan projemizin ilgili duyuruları gerek okul sitemizden gerek ise okulda hazırlanacak pano üzerinden duyurulacaktır.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve Türkiye Ulusal Ajansı´na teşekkürlerimizi sunuyoruz.